Увеличаване на кражбите

  • Увеличаване на кражбите

    Ключар Варна Новини
24/70889 020 636

Увеличаване на кражбите - Sat, May 9th, 2015 12:00:00 am

Домовите кражби от началото на тази година са се увеличили с близо 10% спрямо същия период на миналата. Няма абсолютно сигурна защита срещу крадците, но хората могат да вземат мерки, които значително да намалят риска от посегателство върху собствеността им. Съветваме хората, които заминават на почивка за няколко дни или повече, да преместят най-ценните си вещи при близки или на място, които се охранява.

Добре е да се сложи и по-стабилна врата на жилището. Ако не врата, то поне си вземете патрон с висока степен на сигурност. Когато се държат и по-големи ценности, инсталирането на СОТ също е добър вариант, макар че и тази системи не са непреодолими.

Назначаването на портиери в кооперациите също вече се практикува на много места у нас. Не се обръща достатъчно внимание на хората, които не живеят в блока и имат съмнително поведение. Ако се обърнете към тях, може да ги разколебаете да извършат престъпление точно на това място". Крадците рядко влизат в чужда собственост с намерението да употребят насилие, но в някои случаи се стига и до това.

Лечение на алкохолизъм  почистване варна  сервиз климатици варна  японски климатици  добави сайт  масажи шумен  строителни услуги варна  промоции шумен  cheap removal services london  добави уеб сайт  градското списание  лечение на анорексия  ремонт на перални варна  ремонт на хладилници варна